Uutiset

Kaamos Group ryhmään kuuluva yhtiö Purtonor OY teki Suomessa 2 uutta sopimusta

Kaamos Ehitus tytäryhtiö Purtonor OY teki maaliskuun lopussa Suomessa 2 uutta sopimusta.

WasaGruop OY:n kanssa tehtiin sopimus ALANGON kauppakeskuksen (K-Supermarket; K-Rauta; Tokmanni) rakentamisesta Lapuan kaupunkiin. 7 100 m2 kauppakeskuksen rakennustöitä aloitetaan huhtikuussa ja rakennus valmistuu joulukuussa 2017.

Turun kaupunkiin rakennetaan Turkun Energia OY:lle suunnittelu- ja rakennustöistä tehdyn sopimuksen perusteella uusi lämmityslaitos, jonka rakentamista aloitetaan v.2017 elokuussa. Rakennus valmistuu joulukuussa 2017. Rakentajana toimii Laitex OY.

Purtonor OY (www.purtonor.fi) on Kaamos Ehitusen tytäryhtiö, joka perustettiin v. 2015 kesällä. Ensimmäinen rakennuskohde, K-marketin kauppa Helsingin lähellä Mäntsälässä valmistui v. 2016 huhtikuussa, myyntipintoja vuokraa Kesko.

ALANGON Kauppakeskus Lapuan kaupunkissa