Uutiset

Aloitamme Hõbemetsan asuinalueen 5. kehittämisvaiheen rakennustyöt

Tämän vuoden helmikuussa aloitamme Hõbemetsan asuinalueella jo viidennen kehittämisvaiheen rakentamisen, jonka puitteissa valmistuvat 29 asunnon kerrostalo Rehe 9 ja 33 asunnon kerrostalo Rehe 11. Ne ovat 10. ja 11. kerrostalo yhteensä 16 kerrostalon alueella.

Viiden kehittämisvaihe on monessakin mielessä hyvin merkityksellinen ja tärkeä – kun kerrostalot Rehe 9 ja Rehe 11 valmistuvat, on Hõbemetsan alueella valmiina jo yli puolet sinne suunnitelluista kerrostaloista. Aikaisemmin rakennettujen 4-kerroksisten talojen sijaan ovat nyt kesken olevat talot 5-kerroksisia. Uusi asia on osassa asunnoissa valmius saunan rakentamiseen. Uudet tyylikkäät sisäviimeistelypaketit ovat laatineet Arhitect11:n sisustussuunnittelijat Tiiu Saal ja Hannelore Kääramees.

„Omasta kodista haaveilevat ostajat ovat ottaneet Hõbemetsan asuinalueen hyvin lämpimästi vastaan. Siitä on hyvänä todisteena vaikka neljännen rakennusvaiheen asuntojen myynti, joka onnistui yli odotusten. Kerrostalo Rehe põik 3 valmistuu vasta tämän vuoden elokuussa, mutta kerrostalossa on saatavana vielä vain kaksi asuntoa. Tulevat asukkaat arvostavat erityisesti alueen luonnonläheisyyttä ja yksityisyyttä. Alueella on syntynyt oma vahva yhteisö, jossa asukkaat järjestävät kevättalkoita ja ovat saaneet nk. naapurivalvonnan hyvin toimimaan,“ kertoo Kaamos Kinnisvaran kehittämispäällikkö Ivar Vahter.

Rehe 9 valmistuu loppuvuodesta 2018 ja Rehe 11 alkuvuodesta 2019.

Lisää tietoja Hõbemetsan alueen kodeista voit lukea tästä.