Uutiset

Entisestä Telia-toimistorakennuksesta on noussut moderni liiketalo Endla Ärimaja

Lähes vuoden kestäneiden uudistustöiden tuloksena Tallinnan keskustassa on nyt uusi liikerakennus, jossa on liiketiloja jopa yli 4000 m². Endla-liiketalon erittäin hyvä sijainti, kätevät pysäköintimahdollisuudet ja joustavat tilaratkaisut muodostavat sopivan työympäristön kullekin toimijalle.

Syksyllä 2017 rakennusyritys Kaamos Ehitus aloitti rakennuksen uudistustyöt, joiden seurauksena uusittiin rakennuksen pääsisäänkäynti ja valkaistiin kalkkikivi-ulkoviimeistely.  Rakennukseen liitettiin nykyaikainen laajennusosa verkkomaisella metallijulkisivulla, joka puolestaan monipuolistaa kaupungin yleisilmettä ja lisää alueeseen ulkonäöltään modernin liikerakennuksen. Kunnostettiin myös rakennuksen Endla-kadun puoleinen kävelytie, osittain Koidu-kadun kävelytie ja parannettiin pysäköintimahdollisuuksia. Uudet rakennetut viheralueet tuovat virkistystä myös liikerakennuksen ympärille.

Toimistotiloihin on asennettu modernit lasiseinät, joiden ansiosta vuokralaiset pystyvät räätälöimään tilan tarpeen mukaan rakentamalla koko kerroksen joko yhtenäiseksi toimivaksi kokonaisuudeksi tai lohkomalla sen pienemmiksi liikehuoneistoiksi. Liikerakennukseen on sijoitettu koulutustiloja ja lounasravintola. Rakennukseen on helppo tulla polkupyörällä, autolla tai joukkoliikenteellä.

Sijoitushankkeen kokonaishinta oli lähes 6 milj. €.

Tämän hetkisen tiedon mukaan Endla-liiketalossa on vapaana enää 700 m² toimistotilaa. Tutustu liikerakennukseen ja katso vapaat tilat  tästä