Uutiset

Valmistui Selverille Viron ensimmäinen e-myynnin logistiikkakeskus

Järve Kaubanduskeskuksessa valmistui Selverille Viron ensimmäinen e-myynnin logistiikkakeskus pinta-alalla 1500 m2. Kaamos Ehitus teki peruskorjaustöitä yhteensä   4 kuukautta.

e-Selverin uuden kaksikerroksisen varastorakennuksen tarkoituksena on tavaran nopea pakkaaminen ja lähettäminen. Uusi logistiikakeskus antaa mahdollisuuden e-Selverin myyntimäärien kasvuun, nostaa palvelun laatua ja nopeuttaa palvelua.

Tilauksen täyttäminen tulee työntekijöille huomattavasti helpommaksi ja asiakkaille lyhenee e-kaupasta tuotteiden odottamisen aika. Voimme tarjota asiakkaille nopeampaa ja laadukkaampaa palvelua, lyhentää odotusaikoja, kasvattaa myyntimääriä ja laajentaa pian palvelualuetta.“ sanoo Selverin logistiikkapäällikkö Hannes Falten

Toivotamme e-Selverille paljon tyytyväisiä asiakkaita ja niiden menestyksellistä palvelemista.