Uutiset

HKP:n toimistorakennus valmiina

Kaamos Ehitusen johdolla valmistui Rae kunnassa Virossa johtoasemassa olevan kiinteistöhuoltoyhtiön HKP:n toimistorakennus. Talon pinta-ala on noin 2000 m² ja sitä rakennettiin yhteensä 10 kuukautta. Uuden rakennuksen kokonaishinta oli lähes 2 miljoonaa euroa.

HKP:n toimisto, varasto ja laitekunta on siirretty uuteen rakennukseen, lisäksi laitteiden huolto ja pesula. Uudessa rakennuksessa on työntekijöille nykyaikaisten toimistotilojen lisäksi tilavat pukuhuoneet, saunat ja muut mukavuudet.

Kaamos Ehitusen projektipäällikön Martin Kaljumäen sanojen mukaan sujui rakennusprosessi hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa. “Erinomaisen ja asianmukaisen yhteistyön ansiosta täyttää valmistunut toimistorakennus sataprosenttisesti tilaajan odotukset,” sanoi Kaljumäe