Uutiset

Virolaiset yritykset on listattu kilpailukyvyn mukaisesti.

Viron kauppa- ja teollisuuskamarin aloitteesta on virolaiset yritykset listattu kilpailukyvyn nojalla jo 15. kerran. Parhaan kilpailukyvyn osoittava yritys selvitetään liiketoiminnan tunnuslukujen perusteella suurten, keskisuurten, pienten ja mikroyritysten kilpailuluokissa. Yritysten kilpailukykyä arvioidaan erikseen myös toimialojen perusteella.

On ilo ja kunnia todeta, että Kaamos Kinnisvara on listattu kiinteistöalan yritysten listalla 5. sijalle. Myös Kaamos Ehitus on vuosien saatossa pysynyt listalla vakaissa asemissa, tänäkin vuonna kymmenen parhaan joukossa, tarkemmin sanottuna 9. sijalla. Kaamos Kinnisvara on suuryritysten koontitaulukossa listattu 27. sijalle ja Kaamos Ehitus 79. sijalle.

Yksityiskohtaiset tiedot kiinteistöalan yritysten osalta löytyvät tästä , rakennusalan yritysten osalta tästä ja suuryritysten parhaiden listan osalta tästä.

Kiitokset kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja kollegoille, te olette meidän menestyksen avain!