Võta ühendust!

Swedbank ja LHV pakuvad 0% + 6 kuu euribor kodulaenu!

Alates 30. märtsist kehtib Swedbankis ja LHV pangas kodulaenu eripakkumine intressiga 0% + 6 kuu euribor kõikidele eraisikutele, kes ostavad A-energiaklassi kinnisvara.

Meil on hea meel, et ka pangad hindavad kõrgemalt energiatõhusaid arendusi ja annavad seeläbi võimaluse koduotsijatel teha rohelisem valik, ajal, mil intressimäärad on olnud tõusuteel ja ostjate ebakindlus tuleviku ees suurem. Seepärast oleme teile kokku koondanud erinevate pankade laenupakkumised, et saaksite teha endale parima valiku.

Swedbanki pakkumine:

Kui kodulaenu taotlus on esitatud kuni 30. septembrini 2023 ning laenuleping sõlmitud hiljemalt 30. november 2023, siis intress on kaheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Pakkumine kehtib uutele sõlmitavatele lepingutele. Täpsemad tingimused Swedbanki kodulehel.

LHV pakkumine:

  • Esmane laenupakkumine 24 tunni jooksul
  • Laenu ennetähtaegne tagastamine tasuta
  • Uue korteri hindamisakt soodsa hinnaga
  • Uue A-energiaklassi kodu ostmiseks esimese aasta intress 0% + 6 kuu euribor. Pakkumine kehtib kuni 31.05.2023.

Loe lähemalt LHV pakkumisest nende kodulehel.

Küsi pakkumist ka teistest pankadest, sest A-energiaklassi kodudele pakuvad erinevate soodustustega laene ka Luminor ja SEB.
Luminor panga fikseeritud euriboriga kevadpakkumine ja SEB roheline kodulaen.

Vikimõisa elamurajoonis on kõik kortermajad A-energiaklassiga, seega saad kasutada neid häid laenupakkumisi ja endale sobiva kodu soetada juba sel kevadel valmivasse 3. etappi või järgmisel aastal valmivasse 4. etappi.

Võta ühendust

Anne-Ly Lindmäe
Kaamos Kinnisvara AS
annely.lindmae@kaamos.ee
+372 503 3045

Võta ühendust

    Nõustun üksikisikute ja üksuste isikuandmete töötlemisega, mida on loetletud dokumendis privaatsuspoliitika ja annan nõusoleku minuga minu näidatud kanalite kaudu ühendust võtta. Seda saiti kaitsevad reCAPTCHA ja Google'i privaatsuspoliitika ja teenusetingimused.