Võta ühendust!

Langes Vikimõisa IV etapi sarikapärg

Meil on hea meel teatada, et oleme jõudnud Vikimõisa neljanda etapi kolme majaga nii kaugele, et majad on saavutanud oma lõppkõrguse. Kokku valmib IV etapis 112 korterit, mis pakuvad tulevastele elanikele kaasaegset ja mugavat elukeskkonda. See on suur saavutus kogu ehitusmeeskonnale, kes on töötanud selle nimel, et luua hubased ja kvaliteetsed kodud.

Ehitusprotsess on kulgenud plaanipäraselt, tänu pühendunud tööle ja professionaalsusele. See on tõendus sellest, kuidas koostöö ja visioon võivad muuta unistused reaalsuseks. Uued koduomanikud saavad juba tuleva aasta lõpus oma uute kodude võtmed kätte ning alustada uut elu Vikimõisas.

Iga maja, mis kerkib Vikimõisa maadele, on eriline. See ei ole lihtsalt hoone, vaid tulevane kodu paljudele peredele ja üksikisikutele. Juba planeerimise käigus mõtleme nendele inimestele, kes siin tulevikus elama hakkavad, ja sellepärast on iga samm ehitusprotsessis eriline ja tähtis.

Vikimõisa neljanda etapi sarikapeo ajal oli võimalus kõndida veel tühjades korterites, kuid juba võis tunda tulevaste tubade soojust ja mugavust. Kujutlusvõime viis meid tulevikku, kus need korterid on täidetud naeruga ja küpsetatud kaneelisaiade lõhnaga.

See saavutus ei ole võimalik ilma kõigi nende inimesteta, kes on sellesse projekti panustanud. Arendajad, ehitajad, arhitektid ja kõik teised, kes on andnud oma panuse, väärivad suurt tunnustust ja tänu. Vikimõisa saabub uus ja põnev ajajärk ning ootame põnevusega päeva, mil need uksed avanevad ja inimesed astuvad nendesse majadesse, et luua endale oma unistuste kodu. See on tõeline elamuehituse edulugu ja põnev samm tuleviku suunas.

Võta ühendust

Anne-Ly Lindmäe
Kaamos Kinnisvara AS
annely.lindmae@kaamos.ee
+372 503 3045

Võta ühendust

    Nõustun üksikisikute ja üksuste isikuandmete töötlemisega, mida on loetletud dokumendis privaatsuspoliitika ja annan nõusoleku minuga minu näidatud kanalite kaudu ühendust võtta. Seda saiti kaitsevad reCAPTCHA ja Google'i privaatsuspoliitika ja teenusetingimused.